Årets Affärsnätverkare

Årets Affärsnätverkare är ett årligt, återkommande event där en affärsman/kvinna och entreprenör, som använder nätverkande som viktig metod för att skapa affärer, utses till vinnare.  En bra nätverkare har många relationer, arbetar strukturerat och är van vid att både ge och ta. För att lyckas utveckla sitt nätverk måste man vara generös med sina egna kontakter.

År 2008 anordnades tävlingen för första gången och i konkurrens med bland andra Carl Bildt, Michael Wood och Ingvar Kamprad gick utmärkelsen under premiäråret till Peter Wallentin. I fjol var det David Legas tur att premieras för sitt nätverkande. Ljubo Mrnjavac, Signhild Arnegård Hansen och dåvarande Arbetsmarknadsminister, Sven Otto Littorin, var några av de andra nominerade detta år. 

Bland de nominerad i år är Gunilla Herlitz, VD och Chefredaktör på DN, Isabella Löwengrip – Blondinbella, Sven Hagströmer, Öresund och Christian von Koenigsegg.

Från västra Sverige är bland annat följande nominerade: Jan-Åke Jonsson, SAAB, Stefan Magnusson, Orusttrafiken, Dennis Andersson, Gothia Cup, Gunilla Thulin, Manpower Professional och Monica Crusner, Crusners Advokatbyrå.

Den 23 november koras årets vinnare vid ett stort mingelevent på Polstjärnan i centrala Stockholm. Juryn, som består bl a består av Therese Albrechtson, Mia Törnblom och Bicky Chakraborty, kommer meddela vem som blir årets vinnare.

Om jannelindblom

Med ditt stöd och kryss hoppas jag få bli din representant i regionen efter valet i september 2018.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s