Vad är en referens?

En referens är inte bara en möjlighet till en affär, en referens är en möjlighet till en helt ny kund! En affär har du nytta av vid ett tillfälle medan du har nytta av en ny kund under kanske en livstid som företag och företagare!

En referens (rekommendation) är ett tillfälle för dig att erbjuda dina tjänster eller produkter till någon som söker en tjänst/produkt av det slaget. Det innebär att denne någon förväntar sig att just du ska kontakta honom/henne.

Det innebär att en referens förutsätter att tre personer är involverade och kommunicerar med varandra. (A) söker hjälp och ingångar på ett företag, (B) använder sin gamla relation för att undersöka om (C) har interesse av att träffa (A). Om (C) svarar ja meddelar (B) detta till (A) och berättar om hur och när kontakten mellan (A) och (C) skall ske.

Visa uppskattning

Glöm inte att tacka den person som givit dig en referens. Att visa sin uppskattning är viktigt om man vill att det skall ske fler gånger. Bästa sättet att visa sin uppskattning är att skapa referenser tillbaks.

Om jannelindblom

Med ditt stöd och kryss hoppas jag få bli din representant i regionen efter valet i september 2018.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s