Hur planerar du att skapa din affärsframgång?

Det finns förenklat sätt två vägar att gå. Du kan utveckla dig och bli dubbelt så bra på det du kan/ditt expertområde. Eller så kan du lägga kraft på att få dubbelt så många att känna till vad du kan/är expert inom.

Det finns inget rätt eller fel, vi är olika och var och en väljer den väg man tror på.

Att affärsnätverka är att bygga upp relationer med kontakter och affärspartners. Partners hjälper varandra, delar arfarenheter och kunskap, refererar till kontakter och rekommenderar en till andra i sina respektive nätverk.

Att nätverka är med andra ord ett sätt att förhålla sig till sin omvärld – att ge och få – GiversGain.

Många och bra partners i ditt nätverk är ett kapital. Många och bra partners i ditt nätverk innebär att du har många som arbetar för dig, likt du arbetar för dem.

Ibland får jag kommentaren, jag har inte tid att nätverka och engagera mig i ett nätverk. Det är rätt, då ska man låta bli. När nätverkandet är en del av ditt arbete och ditt förhållningssätt för att skaffa kunder och affärer, då är det rätt att engagera sig i en gruppering. För att bli mer effektiv – spara tid och tjäna pengar.

Enklaste sättet att se var man bör lägga ned sitt engagemang, är genom att gå igenom sina kunder – hur har de kommit till dig. Om en betydande del av dina kunder har kommit till dig genom att andra har rekommenderat dig, då är ditt nätverk viktigt. Då kommer ju en del av din lön från referenser.

Att efter den analysen arbeta med att bygga relationer, förtjäna förtroende och utbilda sina partners/nätverk är givet och blir inte heller då något man har råd att göra med vänsterhanden/vid sidan av. Att nätverka är hårt arbete. Arbete med att öka sina inkomster.

Om jannelindblom

Med ditt stöd och kryss hoppas jag få bli din representant i regionen efter valet i september 2018.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s